Banquet – August 28

Meleg ételek /hot dishes

Szarvas pörkölt dödölle, házi csalamádé  /  Venison stew with „dödölle”, mixed pickles

Szűzérmék erdei gombás – pórés raguval  /  Pork tenderloin medallion with mushrooms and leek ragout

Sonkával sajttal töltött pulykamell tepsis burgonya  /  Turkey breast stuffed with ham and cheese,  scalloped potatoes

Mandulás rántott fogas filé grillezett zöldségek     /    Almond crusted zander fillet, grilled vegetables

Hidegtálak /cold dishes

Kolbásszal töltött sertéskaraj   /   Pork loin stuffed with sausage

Sült csirkecomb   /  Fried chicken legs

Camemberttel töltött magvas húslabda  /   Seeded meatball stuffed with camembert

Csirke Orly módra  / Chicken Orly style

Aszalt szilvával töltött csirkemell  /   Chicken breast stuffed with prunes

Görög csirkemell   / Greek style chicken breast

Rántott gomba, karfiol /  Fried mushrooms and cauliflower

Töltött paradicsom   /   Stuffed tomatoes

Orosz hússaláta  /  Russian meat salad

Görög saláta   / Greek salad

Francia saláta  / French salad

Desszert

Vegyes gyümölcsös pohárkrém / Dessert with mixed fruits

Italok:

Üdítő, ásványvíz  /  soft drinks, mineral water